Looking for a job?

Upload your Resume and easily apply to jobs from any device!
Add your Resume

18 Jobs Found on Other sites (Strumica)

Фактурист

Mon, 24 Jun 2024 03:56:33 GMT   Strumica, North Macedonia
Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња. × Прифати колачиња Позиција Фактурист Организација КИСИ ЛОГИСТИК КС Индустрија Трговија Опис на работната пози...

Келнер

Sat, 22 Jun 2024 07:31:30 GMT   Strumica, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 20.06.2024 Огласот трае до 22.06.2024 Занимање според НКЗ Келнер Работно место келнер Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Неопределено П...

Доставувач

Sat, 22 Jun 2024 07:10:04 GMT   Strumica, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 20.06.2024 Огласот трае до 22.06.2024 Занимање според НКЗ Доставувач Работно место доставувач Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Неопред...

Келнер

Sat, 22 Jun 2024 05:57:28 GMT   Strumica, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 20.06.2024 Огласот трае до 22.06.2024 Занимање според НКЗ Келнер Работно место келнер Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Неопределено П...

Готвач

Sat, 22 Jun 2024 05:30:14 GMT   Strumica, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 20.06.2024 Огласот трае до 22.06.2024 Занимање според НКЗ Готвач Работно место готвач Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Неопределено П...

Шанкер

Sat, 22 Jun 2024 04:57:16 GMT   Strumica, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 20.06.2024 Огласот трае до 22.06.2024 Занимање според НКЗ Шанкер Работно место Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Неопределено Потребно...

Келнер

Sat, 22 Jun 2024 03:29:17 GMT   Strumica, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 20.06.2024 Огласот трае до 22.06.2024 Занимање според НКЗ Келнер Работно место Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Неопределено Потребно...

Собарки

Sat, 22 Jun 2024 01:39:48 GMT   Strumica, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 20.06.2024 Огласот трае до 22.06.2024 Занимање според НКЗ Собарки Работно место Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Неопределено Потребн...

Шанкер

Sat, 22 Jun 2024 01:23:11 GMT   Strumica, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 20.06.2024 Огласот трае до 22.06.2024 Занимање според НКЗ Шанкер Работно место Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Определено 12 месеци ...

Помошник во кујна

Fri, 21 Jun 2024 23:27:00 GMT   Strumica, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 20.06.2024 Огласот трае до 22.06.2024 Занимање според НКЗ Помошник во кујна Работно место помошник во кујна Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен одн...