Looking for a job?

Upload your Resume and easily apply to jobs from any device!
Add your Resume

37 Jobs Found on Other sites (Prilep)

Пакувач

Mon, 24 Jun 2024 07:39:43 GMT   Prilep, North Macedonia
Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња. × Прифати колачиња Позиција Пакувач Организација Васидора Дооел Прилеп Индустрија Текстилна Опис на работната ...

Магационер

Sun, 23 Jun 2024 07:25:30 GMT   Prilep, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 21.06.2024 Огласот трае до 04.07.2024 Занимање според НКЗ Магационер Работно место Магационер прием на роба Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен одн...

Продавач

Sun, 23 Jun 2024 00:54:45 GMT   Prilep, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 21.06.2024 Огласот трае до 04.07.2024 Занимање според НКЗ Продавач Работно место ПРОДАВАЧ Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Определено ...

Маркетинг агент

Sat, 22 Jun 2024 22:49:33 GMT   Prilep, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 21.06.2024 Огласот трае до 20.07.2024 Занимање според НКЗ Маркетинг агент Работно место Маркетинг и комуникација со клиенти Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања...

Комерцијалист

Sat, 22 Jun 2024 22:38:41 GMT   Prilep, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 21.06.2024 Огласот трае до 20.08.2024 Занимање според НКЗ Комерцијалист Работно место комерцијалист Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип О...

Обиколувач, дистрибутер (малопродажба)

Sat, 22 Jun 2024 07:40:28 GMT   Prilep, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 20.06.2024 Огласот трае до 18.08.2024 Занимање според НКЗ Обиколувач, дистрибутер (малопродажба) Работно место Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен ...
Прехранбена индустрија ВИТАМИНКА АД Прилеп

Транспортен работник

Sat, 22 Jun 2024 06:09:46 GMT   Prilep, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 20.06.2024 Огласот трае до 22.06.2024 Занимање според НКЗ Транспортен работник Работно место Транспортен работник во магацин Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувањ...

Обиколувач, дистрибутер (малопродажба)

Sat, 22 Jun 2024 06:06:24 GMT   Prilep, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 20.06.2024 Огласот трае до 18.08.2024 Занимање според НКЗ Обиколувач, дистрибутер (малопродажба) Работно место Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен ...

Административен службеник

Sat, 22 Jun 2024 05:38:33 GMT   Prilep, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 20.06.2024 Огласот трае до 17.10.2024 Занимање според НКЗ Административен службеник Работно место Административен службеник Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања...
МАКПЕТРОЛ АД

Помлад продавач - Прилеп

Sat, 22 Jun 2024 04:42:15 GMT   Prilep, North Macedonia
Врз основа на членот 22 став 1 точка 1 и став 2, членот 23 став 1, 2, и 7 од Законот за работните односи, „Макпетрол“ А.Д. - Скопје распишува О Г Л А С За вработување на 1 (еден) работник на работно место помлад продавач на определено в...