Looking for a job?

Upload your Resume and easily apply to jobs from any device!
Add your Resume

2144 Jobs Found on Other sites (Albania)

Banka Kombetare Tregtare BKT

Senior Network Administrator - IT Infrastructure Department

Wed, 27 Oct 2021 06:37:25 GMT   Tirana
Përshkrimi Senior Network Administrator - IT Infrastructure Department Detyrat Responsible for network design, implementation of high availability and maintaining a secure network infrastructure Administering all Network Nodes of Bank ...
VIRTUAL Albania

Menaxhim e-Commerce (Amazon, ebay)

Wed, 27 Oct 2021 06:37:25 GMT   Tirana
Përshkrimi Kompania "VIRTUAL Albania" ofron vende pune për "Menaxhim E-Commerce". Ne jemi në kërkim të disa kandidateve potencial per punësim në fushën e E-Commerce Ndërkombetar bazuar në platformat Amazon, ePRICE, FNAC, CDiscount, Ebay....
Aluflor

Specialist montimi / prodhimi Tirane - Durres

Wed, 27 Oct 2021 06:37:25 GMT   Tirana
Përshkrimi Aluflor Construction Group eshte kompani gjermane e cila merret me projektimin dhe montimin e fasadave te xhamit dhe te Alucobondit. Kompania jone kerkon te punesoje Punonjes Montimi Fasadash Xhami, alumini, dyer dhe dritare. ...
Transcom Albania

Specialisti di Customer Experience in lingua italiana (Servizio Inbound)

Wed, 27 Oct 2021 06:37:25 GMT   Durrës
Se sei stanco dei soliti lavori occasionali vieni a trovarci per conoscere il mondo del contact center: stiamo cercando Specialisti di Customer Experience in lingua italiana presso la nostra sede di Durazzo per la gestione del servizio clie...
Teleperformance

Help Desk Teleperformance

Wed, 27 Oct 2021 06:37:25 GMT   Tirana
Përshkrimi TELEPERFORMANCE ALBANIA leader mondiale nei servizi di contact center, presente anche in Albania cerca: Help Desk Detyrat Ruolo e Responsabilità: Installazione e supporto manutenzione stampanti, fax, apparati wireless, si...
Work Italy

Sanitare Shtëpie (F)

Wed, 27 Oct 2021 06:37:25 GMT   Durrës
Sanitare Shtëpie (F) Riparim dhe Mirëmbajtje Part Time Kërkohet Sanitare/Pastruese për në Shtëpi në Durrës, të dijë pak italisht dhe të ketë eksperiencë pune. Puna është 3 orë në ditë, nga e hëna në të shtune. Paga me marreveshje....
Agikons

Specialist Tapicerie

Wed, 27 Oct 2021 06:37:25 GMT   Tirana
Përshkrimi AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar ...
Infosoft Software Developer

Ekonomiste

Wed, 27 Oct 2021 06:25:49 GMT   Tirana
Përshkrimi Kompania ADRION SHPK, kerkon Ekonimiste te cilat te kene mbaruar shkollen e larte per ekonomik dhe kane ambicie per pune. Detyrat Rregjistrim fatura shitje dhe blerje për shpenzime dhe të ardhura. Rregjistrimi i veprimeve...
Banka Kombetare Tregtare BKT

Fraud Specialist -Card Operations Department

Wed, 27 Oct 2021 06:23:33 GMT   Tirana
Përshkrimi Fraud Specialist -Card Operations Department Detyrat Te monitoroje aktivitetin e kartave per identifikimin dhe parandalimin e fraud. Te identifikoje dhe investigoj cdo rast te dyshimte. Te raportoje ne kohe reale dhe efika...
AZA Electronic

Menaxher Dyqani

Wed, 27 Oct 2021 06:17:44 GMT   Tirana
Përshkrimi AZA Electronics eshte ne kerkim te pozicionit: MANAXHER Vendodhja: TIRANE FUNKSIONI BAZË DHE QËLLIMI I PËRGJEGJËSIVE Menaxheri i dyqanit është përgjegjës për menaxhimin e përditshëm të dyqanit dhe mbarevajtjen e tij në përp...