Looking for a job?

Upload your Resume and easily apply to jobs from any device!
Add your Resume

11 Jobs Found on Other sites (Ohrid)

ПЗУ-ДР БАТКОСКИ ДЕНТАЛ Охрид

Медицинска сестра

Sat, 09 Dec 2023 08:58:34 GMT   Ohrid, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 07.12.2023 Огласот трае до 12.12.2023 Занимање според НКЗ Медицинска сестра Работно место Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Неопределен...
ИНТЕРАКТИВЕ СОЛУТИОНС ДООЕЛ

Главен сметководител

Sat, 09 Dec 2023 06:57:59 GMT   Ohrid, North Macedonia
ГЛАВЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ: Завршено Високо образование Да поседува лиценца за сметководител Најмалку 5 години работно искуство во Банка и/или финансиска институција Да познава Англиски јазик Нето плата 1400 евра + па...

Собарки

Sat, 09 Dec 2023 00:08:07 GMT   Ohrid, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 07.12.2023 Огласот трае до 31.12.2023 Занимање според НКЗ Собарки Работно место Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Определено 1 месеци ...
Златна Копачка - Еден

Оператори - Охрид

Fri, 08 Dec 2023 04:05:48 GMT   Ohrid, North Macedonia
Ние ги цениме нашите вработени, бидејќи сме убедени дека тим од стручни, посветени и способни кадри се клуч за успешно работење на секоја компанија која се стреми кон континуирано подобрување, развој и унапредување на деловната активност со...
ДРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА

Благајник I, во Државно средно училиште Регионален центар за стручно образование и обука „Ванчо Питошески“ Охрид

Fri, 08 Dec 2023 03:03:33 GMT   Ohrid, North Macedonia
Врз основа на член 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16, 142/16 и 11/18) и Уредбата за спроведување на постапката за вработување на административни службе...

Шивач

Wed, 06 Dec 2023 23:53:12 GMT   Ohrid, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 05.12.2023 Огласот трае до 02.04.2024 Занимање според НКЗ Шивач Работно место Шивач555 Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Определено 12 ...
ДРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА

Соработник за информатички работи, во ЈЗУ Општа болница Охрид

Mon, 04 Dec 2023 01:47:18 GMT   Ohrid, North Macedonia
Врз основа на член 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16, 142/16 и 11/18) и Уредбата за спроведување на постапката за вработување на административни службе...
Магна Мирорс Саут-Ист Јуроп ДООЕЛ

Continuous Improvement Engineer (MAFACT Engineer)

Sun, 03 Dec 2023 07:40:38 GMT   Struga, North Macedonia - Ohrid, North Macedonia
Magna International Inc. is a leading global automotive supplier dedicated to delivering new mobility solutions and technology that will change the world. Our products can be found on most vehicles today and come from 340 manufacturing oper...

Мијач на садови

Sun, 03 Dec 2023 07:12:07 GMT   Ohrid, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 01.12.2023 Огласот трае до 29.03.2024 Занимање според НКЗ Мијач на садови Работно место Мијач на садови Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос т...

Скара-мајстор

Sun, 03 Dec 2023 02:15:07 GMT   Ohrid, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 01.12.2023 Огласот трае до 29.03.2024 Занимање според НКЗ Скара-мајстор Работно место Скара-мајстор Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип О...