Looking for a job?

Upload your Resume and easily apply to jobs from any device!
Add your Resume

3 Jobs Found on Other sites (Negotino)

Архитект

Sat, 09 Dec 2023 02:26:41 GMT   Negotino, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 07.12.2023 Огласот трае до 09.12.2023 Занимање според НКЗ Архитект Работно место Архитект Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Определено ...

Келнер

Sat, 09 Dec 2023 00:14:25 GMT   Negotino, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 07.12.2023 Огласот трае до 09.12.2023 Занимање според НКЗ Келнер Работно место Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Неопределено Потребно...
ПЕКАБЕСКО АД

Дистрибутер на храна за реон Кавадарци/Неготино

Sat, 25 Nov 2023 08:51:12 GMT   Negotino, North Macedonia - Kavadarci, North Macedonia
​​ Производителот на сувомеснати производи и трговец на големо со прехранбени производи ПЕКАБЕСКО АД заради остварување на целите Ви ја нуди слободнава работна позиција: ДИСТРИБУТЕР НА ХРАНА ЗА РЕОН КАВАДАРЦИ / НЕГОТИНО Кандидатите ...