Looking for a job?

Upload your Resume and easily apply to jobs from any device!
Add your Resume

8 Jobs Found on Other sites (Kochani)

ФД М КЕШ Македонија ДООЕЛ Скопје

Менаџер за развој на продажба - Штип и Кочани

Sat, 09 Dec 2023 06:56:47 GMT   Štip, North Macedonia - Kočani, North Macedonia
Финансиско друштво M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друштво М КЕШ Македонија е дел од Management Financ...

Работник за едноставни работи на производствена линија

Sat, 09 Dec 2023 05:19:44 GMT   Kočani, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 07.12.2023 Огласот трае до 09.12.2023 Занимање според НКЗ Работник за едноставни работи на производствена линија Работно место конфекциски работник Какво работно место новоотворено Дали работното место ...
Златна Копачка - Еден

Оператори - Кочани

Sat, 09 Dec 2023 00:15:31 GMT   Kočani, North Macedonia
Ние ги цениме нашите вработени, бидејќи сме убедени дека тим од стручни, посветени и способни кадри се клуч за успешно работење на секоја компанија која се стреми кон континуирано подобрување, развој и унапредување на деловната активност со...

Домар на хотел

Sat, 02 Dec 2023 06:59:16 GMT   Kočani, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 30.11.2023 Огласот трае до 29.12.2023 Занимање според НКЗ Домар на хотел Работно место Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Определено 1 м...

Продавач

Fri, 01 Dec 2023 06:45:14 GMT   Kočani, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 29.11.2023 Огласот трае до 30.12.2023 Занимање според НКЗ Продавач Работно место продавач во продавница за прехрана Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Раб...

Продавач

Fri, 01 Dec 2023 06:42:03 GMT   Kočani, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 29.11.2023 Огласот трае до 28.12.2023 Занимање според НКЗ Продавач Работно место продавач во продавница за прехрана Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Раб...

Продавач

Fri, 01 Dec 2023 06:28:15 GMT   Kočani, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 29.11.2023 Огласот трае до 28.12.2023 Занимање според НКЗ Продавач Работно место продавач во продавница за прехрана Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Раб...
ДРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА

Благајник I, во Општинско основно училиште „Малина Попиванова“ - Кочани

Thu, 30 Nov 2023 08:41:22 GMT   Kočani, North Macedonia
Врз основа на член 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16, 142/16 и 11/18) и Уредбата за спроведување на постапката за вработување на административни службе...