Looking for a job?

Upload your Resume and easily apply to jobs from any device!
Add your Resume

29 Jobs Found on Other sites (Kavadarci)

Техничка секретарка

Mon, 24 Jun 2024 04:58:03 GMT   Kavadarci, North Macedonia
Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња. × Прифати колачиња Позиција Техничка секретарка Организација Masinokop Dooel Kavadarci Индустрија Градежништво и...

Возач

Mon, 24 Jun 2024 03:51:42 GMT   Kavadarci, North Macedonia
Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња. × Прифати колачиња Позиција Возач Организација Masinokop Dooel Kavadarci Индустрија Градежништво и Архитектура ...

Економист

Mon, 24 Jun 2024 03:40:56 GMT   Kavadarci, North Macedonia
Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња. × Прифати колачиња Позиција Економист Организација Masinokop Dooel Kavadarci Индустрија Градежништво и Архитекту...

Општи работници

Mon, 24 Jun 2024 01:50:49 GMT   Kavadarci, North Macedonia
Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња....

Машинист

Sun, 23 Jun 2024 23:06:52 GMT   Kavadarci, North Macedonia
Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња. × Прифати колачиња Позиција Машинист Организација Masinokop Dooel Kavadarci Индустрија Градежништво и Архитектур...

Возач на товарно возило

Sat, 22 Jun 2024 05:57:01 GMT   Kavadarci, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 20.06.2024 Огласот трае до 22.06.2024 Занимање според НКЗ Возач на товарно возило Работно место Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Неопр...
ОНИКС И КО ДООЕЛ Кавадарци

Продавач

Sat, 22 Jun 2024 05:39:58 GMT   Kavadarci, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 20.06.2024 Огласот трае до 22.06.2024 Занимање според НКЗ Продавач Работно место Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Неопределено Потреб...
ОНИКС И КО ДООЕЛ Кавадарци

Продавач

Sat, 22 Jun 2024 04:50:02 GMT   Kavadarci, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 20.06.2024 Огласот трае до 22.06.2024 Занимање според НКЗ Продавач Работно место Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Определено 1 месеци ...

Монтер на нисконапонски инсталации

Fri, 21 Jun 2024 22:56:17 GMT   Kavadarci, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 20.06.2024 Огласот трае до 22.06.2024 Занимање според НКЗ Монтер на нисконапонски инсталации Работно место Монтер на бекатон Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувањ...

Шанкер

Fri, 21 Jun 2024 22:20:51 GMT   Kavadarci, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 20.06.2024 Огласот трае до 22.06.2024 Занимање според НКЗ Шанкер Работно место шанкер Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Определено 1 ме...