Looking for a job?

Upload your Resume and easily apply to jobs from any device!
Add your Resume

3 Jobs Found on Other sites (Kamenjane)

Фармацевтски техничар

Fri, 08 Dec 2023 01:51:38 GMT   Brvenica, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 06.12.2023 Огласот трае до 04.01.2024 Занимање според НКЗ Фармацевтски техничар Работно место Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Неопред...
ДРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА

Вработување на државни службеници во Општина Боговиње

Sat, 02 Dec 2023 03:38:21 GMT   Bogovinje, North Macedonia
Врз основа на член 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16, 142/16 и 11/18) и Уредбата за спроведување на постапката за вработување на административни службе...
INTER DIZAJN FURNITURE DOOEL

Тапетар

Thu, 30 Nov 2023 00:25:43 GMT   Brvenica, North Macedonia
Одговорни лица со искуство во тапацирање и монтирање на мебел. Број на прегледи: 67...