Looking for a job?

Upload your Resume and easily apply to jobs from any device!
Add your Resume

17 Jobs Found on Other sites (Elbasan)

Banka Kombetare Tregtare BKT

Teller Rinia Branch Elbasan

Tue, 26 Oct 2021 23:58:21 GMT   Elbasan
Përshkrimi Teller Rinia Branch - Elbasan Detyrat Accepts the money that the customers deposit; Deals with balancing and re-conciliation of ATM; Deals with Cash counting; Deals with forgery bank notes; Keeps the confidentiality of...
Big Market

Operator Blerjesh

Fri, 22 Oct 2021 05:13:39 GMT   Elbasan
Përshkrimi Operator Blerjesh Detyrat Analizon gjendjen e mallrave dhe kryen porosite per produktet. Zhvillon ide per rritjen e shitjeve. Eksperiencat e mepershme perbejne avantazh. Te karakterizohet nga integriteti dhe korrektesia. ...
Big Market

Security ne Market Elbasan

Fri, 22 Oct 2021 04:24:56 GMT   Elbasan
Përshkrimi Security ne marketet e Elbasanit. Mosha e preferuar 25-40 vjec. Kontaktoni ne Tel 0697053111 Detyrat Eksperianca e meparshme perben avantazh. Shënime Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/or...
Big Market

Magazinier Elbasan

Fri, 22 Oct 2021 03:04:36 GMT   Elbasan
Përshkrimi Magazinier ne Big market Elbasan kontaktoni ne adresen ; Nr kontakti 0697053111 Detyrat Magazinier eksperiencat e meparshme perbejne avantazh. Shënime Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organi...
Kid Zone

Menaxher Dyqani Elbasan

Wed, 13 Oct 2021 04:10:36 GMT   Elbasan
Përshkrimi Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, eshte nje nga grupet investuese me te rendesishme dhe me te suksesshme ne rajonin e Ballkanit Perendimor.Gjeografikisht, Grupi BALFIN eshte i pranishem ne Austri, Shqiperi, Kosove,...
Neptun shpk

Këshillues Klienti

Sat, 09 Oct 2021 05:44:50 GMT   Elbasan
Përshkrimi Balfin Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitete për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe manaxhimin e hapësirave treg...
Fondi Besa

Oficer Kredie Elbasan

Sat, 09 Oct 2021 03:35:18 GMT   Elbasan
Përshkrimi Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin Oficer Kredie për qytetin Elbasan. Kualifikimet Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Të k...
Vodafone

Business Advisor - Elbasan

Fri, 08 Oct 2021 23:13:38 GMT   Elbasan
Përshkrimi Focus on providing a top-class customer service to our clientele base of Small Office / Home Office (SoHo) businesses, which in turn will grow customer loyalty and help shape the future of Vodafone Key accountabilities and de...
Agikons

Punëtor Ndërtimit për qytetet Elbasan/Fier/Lushnjë

Wed, 06 Oct 2021 05:34:06 GMT   Elbasan - Lushnjë, Fier
Përshkrimi AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar ...
Aura

Agjent/e – Elbasan / Tiranë

Sun, 26 Sep 2021 05:41:23 GMT   Elbasan - Tirana
KOMPANIA AURA kërkon të punesojë Agjent / Agjente në qytetet e Elbasanit dhe ne Tirane. Me eksperiencë ose pa eksperiencë pune. Trajnimin mbulohet nga Kompania. Paga fillon nga 450€ plus bonuset te cilat japin mundesi fitimi të shumta. ...