Looking for a job?

Upload your Resume and easily apply to jobs from any device!
Add your Resume

3 Jobs Found on Other sites (Dolna Banjica)

Доктор по фармација

Sat, 09 Dec 2023 05:13:56 GMT   Gostivar, North Macedonia
Информации за огласот Објавен на 07.12.2023 Огласот трае до 09.12.2023 Занимање според НКЗ Доктор по фармација Работно место Какво работно место новоотворено Дали работното место е со посебни овластувања Не Работен однос тип Неопредел...
LEORON Institute

Digital Learning

Wed, 06 Dec 2023 02:17:48 GMT   Gostivar, North Macedonia
Consultant-Digital Learning Department: Digital Learning Reports to: Head of Digital Learning Office: Gostivar Working Hours: Sunday - Thursday / 07:30 - 15:45 (15 min flexibility on arrival) Job Purpose: Promote SKILLSOFT and L...
DAK d.o.o. Beograd

Продавач во малопродажен објект - Гостивар

Sat, 02 Dec 2023 01:45:35 GMT   Gostivar, North Macedonia
Kомпанијата Д спортска опрема e формирана со идеја дека најпопуларните спортски брендови, препознатливи по услугата и стабилното работење, внесе здрав дух во сите сегменти од живеењето.Со најдолга традиција на пазарот работиме преку две дец...