Looking for a job?

Upload your Resume and easily apply to jobs from any device!
Add your Resume

8 Jobs Found on Other sites (Berat)

Lajthiza Invest Sh.a

Menaxher Shitje/Berat

Mon, 25 Oct 2021 05:36:03 GMT   Berat
Përshkrimi Kompania Lajthiza Invest ofron punesim ne pozicionin e Menaxherit te Shitjes ne qarkun e Beratit. Tipi i punes: Me kohe te plote Kualifikimet Kriteret qe duhet te permbushe aplikanti: -Te jete me banim ne Berat -Te kete...
Agikons

Topograf per qytetin e Beratit

Fri, 15 Oct 2021 06:09:59 GMT   Berat
Përshkrimi AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj për qytetin e ...
AZA Electronic

Asistent Menaxher Berat

Wed, 13 Oct 2021 23:44:06 GMT   Berat
Përshkrimi AZA Electronics eshte ne kerkim te pozicionit: Asistent Menaxher Vendodhja: BERAT Përmbledhja e Pozicionit: Asistent Menaxheri i Dyqanit mbështet dhe ndihmon Menaxherin e Dyqanit në organizimin e të gjithë punëve në dyqan si...
Agikons

Inxhinier Ndertimi ne Zbatim Berat

Sun, 10 Oct 2021 06:49:45 GMT   Berat
Përshkrimi AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar ...
CENTER SHQIPTARE

Punetor per artikuj Letre

Fri, 08 Oct 2021 00:53:32 GMT   Otllak, Berat
Përshkrimi i punës: Punëtor artizan për artikuj letre...
Big Market

Punonjes Marketi Berat

Wed, 06 Oct 2021 00:00:02 GMT   Berat
Përshkrimi Punonjes Marketi - salle kase banak Detyrat Bën sistemimin e mallit nëpër raftete caktuar. Kujdeset që çdo artikull i raftit të jetë i pajisur me çmimin përkatës. Kontrollon produktet e rafteve për skadencat dhe i raporton...
CENTER SHQIPTARE

Punëtor artizan për artikuj letre

Sat, 02 Oct 2021 04:07:06 GMT   Otllak, Berat
Përshkrimi i punës: Punëtor artizan për artikuj letre Aftësi dhe njohuri të kërkuara: - menaxhon furnizimin me mallra/materiale - transmeton teknikat e zanatit - shet shërbime - aplikon teknikat e restaurimit - materialet prej...
Roal food distribution

Berat, ofroj vend pune Agjent shitje ne Berat

Sun, 15 Aug 2021 04:30:34 GMT   Berat
Ofrohet vend pune Agjente Shitje (Pre-Sales) ne Berat. Kandidati duhet te kete vendbanim ne Berat. Marres porosie per produktet ushqimore qe kompania tregton. Pozicioni i punes ushtrohet duke u pajisur me palmer (celularin nga i cili d...